mandag 25. juli 2011

Til ære for ofrene på Utøya og i regjeringskvartalet

Det er lenge siden sist jeg skrev et innlegg, men dette må bli sagt.

Norge slik vi kjenner det er snudd opp-ned, lammet av sorg og en følelse av ubegripelighet. Og alle tanker går til de som ble direkte rammet av terrorangrepene, mens vi kontinuerlig følger med på nyhetsoppdateringene.

Vi har her mistet bortimot 100 menneskeliv, departementannsatte og politisk engasjerte ungdom. Det er et slag i mot hele det norske demokratiet å miste så mange mennesker som dedikerte tiden sin til å arbeide for et bedre Norge, gjennom de demokratiske kanaler.

Dette er hva samtlige politiske partier i Norge står for, vi ønsker alle et best mulig Norge, vi har bare forskjellige ideer om hvordan dette Norge ser ut. Så til ære for de som har mistet livet på slikt tragisk vis er vi pliktet å føre en ren og verdig valgkamp når tiden er klar for dette. Den skittkastingen og skandalefokuseringen det har vært så mye av de senere årene må legges vekk. Dette vil kreve et samarbeid av både samtlige partier, og media,og slik kan vi vise at jævler som Anders Behring Breivik ikke kan vinne.

Som Jens Stoltenberg sa i sine første kommentarer om hvordan vi må reagere på dette, "Mer åpenhet, mer demokrati."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar